Saltar al contenido principal

1082 — Fabricació de cacau, xocolata i productes de confiteria

    Aquesta classe comprèn:

    • L'elaboració de cacau, mantega de cacau, greix de cacau i oli de cacau.
    • L'elaboració de xocolata i productes de xocolata.
    • L'elaboració de productes de confiteria: caramels, pastilles de regalèssia, torrons, glacejats, xocolata blanca i similars.
    • L'elaboració de xiclets.
    • La conservació en sucre de fruites, fruita seca, escorça de fruites i altres parts de plantes (setinades, gebrades i similars).
    • L'elaboració de pastilles de confiteria.

    Aquesta classe no comprèn:

    • La fabricació de sacarosa (vegeu 1081).

    Descendentes

    Esta rúbrica no tiene descendentes porque pertenece al nivel más detallado de la clasificación.

    Propuesta de hashtag corto

    Fabricació cacau, xocolata i productes confiteria

    Correspondencia con CCAE-93 REV.1 (ca)
    Código Descripción
    1584 Indústries del cacau, xocolata i confiteria