Saltar al contingut principal

1011 — Sacrifici de bestiar i conservació de carn

    Aquesta classe comprèn:

    • Els escorxadors de bestiar boví, porcí, oví i similars.
    • La preparació i l'envasament de carn per compte propi, no associat al comerç, sigui de vaca, porc, ovella, conill i similars.
    • La producció de carn fresca, refrigerada o congelada, en canal.
    • La producció de carn fresca, refrigerada o congelada, a trossos.

    Aquesta classe comprèn també:

    • L'escorxador i el tractament de balenes a terra o en embarcacions especialitzades.
    • La producció de pells procedents de l'escorxador.
    • L' extracció de greixos comestibles d'origen animal.
    • El tractament de despulles d'animals.
    • La producció de llana d'escorxador.
    • L’assecatge d'orelles de porc (febrer 2017).
    • La producció de greixos comestibles, a partir dels residus d’escorxador (febrer 2017).

    Aquesta classe no comprèn:

    • L' extracció de greixos comestibles d'aus (vegeu 1012).
    • L' envasament de carn per compte d'altri (vegeu 8292).

    Descendents

    Aquesta rúbrica no té descendents perquè pertany al nivell més detallat de la classificació.

    Proposta d'etiqueta curta

    Sacrifici bestiar i conservació de carn

    Correspondència amb CNAE-2009 (es)
    Codi Descripció
    1011 Procesado y conservación de carne
    Correspondència amb NACE-REV.2 (en)
    Codi Descripció
    1011 Processing and preserving of meat