Saltar al contingut principal

1013 — Elaboració de productes carnis i de volateria

    Aquesta classe comprèn:

    • La producció de carn assecada, salada o fumada.
    • La fabricació de productes carnis: salami, llonganissa, xoriços, botifarrons, salsitxes, mortadel·la, patés, galantines, llardons, pernils cuits i curats.

    Aquesta classe no comprèn:

    • La producció de plats precuinats congelats a base de carn (vegeu 1085).
    • El comerç a l'engròs de carn (vegeu 4632).
    • La fabricació de sopes de carn (vegeu 1089).
    • L' envasament de productes carnis per compte d'altri (vegeu 8292).
    • La fabricació d'extrets i sucs de carn (vegeu 1089).

    Descendents

    Aquesta rúbrica no té descendents perquè pertany al nivell més detallat de la classificació.

    Proposta d'etiqueta curta

    Elaboració productes carnis i volateria

    Correspondència amb CCAE-93 REV.1 (ca)
    Codi Descripció Particions
    1513 Fabricació de productes carnis 2
    Correspondència amb NACE-REV.2 (en)
    Codi Descripció
    1013 Production of meat and poultry meat products