Saltar al contenido principal

01110 — Conreu de cereals i altres conreus

    Aquesta subclasse comprèn:

    • El conreu de cereals: blat dur i xeixa, sègol, ordi, civada, blat de moro, arròs, etc.
    • El conreu de patates.
    • El conreu de tabac, inclosa la seva recol·lecció, l'enervació i altres processos el resultat dels quals no sigui un producte a punt per ser fumat.
    • El conreu de plantes oleaginoses: cacauet, gira-sol, soia, colza, etc.
    • El conreu de bleda-rave sucrera i de plantes farratgeres incloses les gramínies.
    • El conreu de cons de llúpol, o arrels i tubercles rics en midó o inulina.
    • El conreu de cotó; el conreu de diverses plantes tèxtils; l'amaratge de plantes portadores de fibres vegetals.
    • El conreu de lleguminoses en gra (llegums) per al consum humà o animal, com ara pèsols farratgers, mongetes, etc.
    • El conreu de plantes utilitzades principalment en farmacologia com ara insecticides, fungicides o similars.
    • Altres conreus no classificats en altres rúbriques.

    Aquesta subclasse comprèn també:

    • El conreu de llavors dels productes agrícoles d'aquesta subclasse.

    Aquesta subclasse no comprèn:

    • El conreu del blat de moro dolç (vegeu 01.121).
    • El conreu de llegums que es consumeixen verds i hortalisses (vegeu 01.121).
    • El conreu de plantes per a infusions i begudes (vegeu 01.134).
    • El conreu de matèries vegetals utilitzades en esparteria (vegeu 02.011).
    • La transformació del tabac en un producte a punt per ser fumat (vegeu 16.000).

    Descendentes

    Esta rúbrica no tiene descendentes porque pertenece al nivel más detallado de la clasificación.

    Correspondencia con CCAE-93 REV.1 (ca)
    Código Descripción
    01110 Conreu de cereals i altres conreus