Saltar al contenido principal

15842 — Fabricació de productes de confiteria

    Aquesta subclasse comprèn:

    • L'elaboració de productes de confiteria: dolços, torró, massapà, etc.
    • L'elaboració de xiclets.
    • La conservació en sucre de fruites, fruita seca, escorça de fruites i altres parts de plantes (setinades, gebrades, etc.).

    Aquesta subclasse comprèn també:

    • Les preparacions en forma de pastilles o caramels contra la tos, sense fins terapèutics.

    Descendentes

    Esta rúbrica no tiene descendentes porque pertenece al nivel más detallado de la clasificación.

    Correspondencia con CNAE-74 (ca)
    Código Descripción
    4212 Elaboració de productes de confiteria
    Correspondencia con IAE-96 (ca)
    Código Descripción Particiones
    1*4212 Elaboració de productes de confiteria 1
    Correspondencia con CCAE-93 REV.1 (ca)
    Código Descripción
    15842 Fabricació de productes de confiteria