Saltar al contingut principal

15130 — Fabricació de productes carnis

    Aquesta subclasse comprèn:

    • La producció de carn assecada, salada o fumada.
    • La fabricació de productes carnis: salami, llonganissa, xoriços, botifarrons, salsitxes, mortadel·la, patés, galantines, llardons, pernils cuits i curats; extrets i sucs de carn, peix i invertebrats aquàtics.
    • La producció de plats precuinats a base de carn; inclosos els congelats.
    • La producció de farines i sèmoles de carn.

    Aquesta subclasse no comprèn:

    • L'envasament de productes carnis per compte propi associat al seu comerç a l'engròs (vegeu 51.322).
    • L'envasament de productes carnis per compte d'altri (vegeu 74.820).

    Descendents

    Aquesta rúbrica no té descendents perquè pertany al nivell més detallat de la classificació.

    Correspondència amb CNAE-74 (ca)
    Codi Descripció
    4132 Conserves i preparació de carn de tota mena
    Correspondència amb IAE-96 (ca)
    Codi Descripció Particions
    1*4132 Fabricació de productes carnis de tota mena 1