Aquesta subclasse comprèn:
- La producció de carn assecada, salada o fumada.
- La fabricació de productes carnis: salami, llonganissa, xoriços, botifarrons, salsitxes, mortadel·la, patés, galantines, llardons, pernils cuits i curats; extrets i sucs de carn, peix i invertebrats aquàtics.
- La producció de plats precuinats a base de carn; inclosos els congelats.
- La producció de farines i sèmoles de carn.
Aquesta subclasse no comprèn:
- L'envasament de productes carnis per compte propi associat al seu comerç a l'engròs (vegeu 51.322).
- L'envasament de productes carnis per compte d'altri (vegeu 74.820).
Descendents
Aquesta rúbrica no té descendents perquè pertany al nivell més detallat de la classificació.
Codi | Descripció |
---|---|
4132 | Conserves i preparació de carn de tota mena |
Codi | Descripció | Particions |
---|---|---|
1*4132 | Fabricació de productes carnis de tota mena | 1 |
Codi | Descripció |
---|---|
15131 | Elaboració de productes carnis |
15132 | Manipulació de productes carnis elaborats |
15133 | Elaboració de plats preparats a base de carn |