Saltar al contingut principal

15334 — Fabricació de conserves de fruites

    Aquesta subclasse comprèn:

    • La conservació de fruites: congelació, assecatge, enllaunament, etc.
    • La fabricació de productes alimentaris a base de fruites.
    • La fabricació de melmelades i gelees de fruites.
    • La preparació de fruita seca; torrefacció, etc.

    Aquesta subclasse no comprèn:

    • La conservació de fruites i fruita seca en sucre (setinatge, gebratge, etc.) (vegeu 15.842).
    • La fabricació de sucs de fruites (vegeu 15.32).
    • La fabricació de begudes refrescants a base de fruites (vegeu 15.982).

    Descendents

    Aquesta rúbrica no té descendents perquè pertany al nivell més detallat de la classificació.

    Correspondència amb CNAE-74 (ca)
    Codi Descripció Particions
    4150 Fabricació de sucs i conserves vegetals 7
    Correspondència amb IAE-96 (ca)
    Codi Descripció Particions
    1*4151 Conserves vegetals 4
    Correspondència amb CCAE-93 REV.1 (ca)
    Codi Descripció
    15334 Fabricació de conserves de fruites