Saltar al contingut principal

15842 — Fabricació de productes de confiteria

    Aquesta subclasse comprèn:

    • L'elaboració de productes de confiteria: dolços, torró, massapà, etc.
    • L'elaboració de xiclets.
    • La conservació en sucre de fruites, fruita seca, escorça de fruites i altres parts de plantes (setinades, gebrades, etc.).

    Aquesta subclasse comprèn també:

    • Les preparacions en forma de pastilles o caramels contra la tos, sense fins terapèutics.

    Descendents

    Aquesta rúbrica no té descendents perquè pertany al nivell més detallat de la classificació.

    Correspondència amb CNAE-74 (ca)
    Codi Descripció
    4212 Elaboració de productes de confiteria
    Correspondència amb IAE-96 (ca)
    Codi Descripció Particions
    1*4212 Elaboració de productes de confiteria 1
    Correspondència amb CCAE-93 REV.1 (ca)
    Codi Descripció
    15842 Fabricació de productes de confiteria