Saltar al contenido principal

01134 — Conreu d'altres fruites, fruita seca, espècies i conreus per a begudes

    Aquesta subclasse comprèn:

    • El conreu de fruites: pomes, peres, albercocs, maduixes, baies, cireres, préssecs, plàtans, alvocats, papaies, etc.
    • La producció de fruita seca comestible, inclosos els cocos.
    • El conreu de plantes per a begudes i infusions com ara cafè, cacau, te, mate.
    • El conreu d'espècies: alfàbrega, anís, coriandre, comí, canyella, clavell d'espècia, nou moscada, gingebre, etc.
    • La recol·lecció de baies i fruita seca silvestre.

    Aquesta subclasse no comprèn:

    • El conreu de cacauets i fruits oleaginosos (vegeu 01.110).
    • El conreu de melons i síndries (vegeu 01.121).
    • El conreu de condiments (vegeu 01.121).
    • La recol·lecció de bolets i tòfones silvestres (vegeu 01.121).
    • La transformació de cacau (vegeu 15.841).
    • La transformació de cafè i fulles de te (vegeu 15.860).

    Descendentes

    Esta rúbrica no tiene descendentes porque pertenece al nivel más detallado de la clasificación.