Saltar al contenido principal

1512 — Sacrifici i conservació de volateria

    Aquesta classe comprèn:

    • El sacrifici d'aus.
    • La preparació de carn d'aus.
    • La producció de carn fresca, refrigerada o congelada d'aus en porcions individuals.
    • L'extracció de greixos comestibles d'aus.

    Aquesta classe comprèn també:

    • El sacrifici de conills i similars.
    • La preparació de carn de conill i similars.

    Aquesta classe no comprèn:

    • L'envasament de carn d'aviram per compte propi per al comerç a l'engròs (vegeu 51.323).
    • L'envasament de carn d'aviram per compte d'altri (vegeu 74.820).
    Correspondencia con CCAE-93 (ca)
    Código Descripción
    1512 Sacrifici i conservació de volateria
    Correspondencia con CNAE-93 REV.1 (es)
    Código Descripción
    1512 Sacrificio y conservación de volatería
    Correspondencia con NACE-REV.1.1 (ca)
    Código Descripción
    1512 Sacrifici i conservació de volateria