Saltar al contingut principal

1513 — Fabricació de productes carnis

    Aquesta classe comprèn:

    • La producció de carn assecada, salada o fumada.
    • La fabricació de productes carnis: salami, llonganissa, xoriços, botifarrons, salsitxes, mortadel·la, patés, galantines, llardons, pernils cuits i curats; extrets i sucs de carn, peix i invertebrats aquàtics.
    • La producció de plats precuinats a base de carn; inclosos els congelats.
    • La producció de farines i sèmoles de carn.

    Aquesta classe no comprèn:

    • L'envasament de productes carnis per compte propi associat al seu comerç a l'engròs (vegeu 51.322).
    • L'envasament de productes carnis per compte d'altri (vegeu 74.820).
    Correspondència amb CCAE-93 (ca)
    Codi Descripció
    1513 Fabricació de productes carnis
    Correspondència amb CNAE-93 REV.1 (es)
    Codi Descripció
    1513 Fabricación de productos cárnicos
    Correspondència amb NACE-REV.1.1 (ca)
    Codi Descripció
    1513 Fabricació de productes carnis