Saltar al contingut principal

15860 — Elaboració de cafè, te i infusions

    Aquesta subclasse comprèn:

    • El descafeïnament i la torrefacció del cafè.
    • La producció de productes del cafè:
      • L'elaboració de cafè mòlt.
      • L'elaboració de cafè soluble.
      • L'elaboració d'extrets i concentrats de cafè.
    • L'elaboració de succedanis de cafè.
    • La mescla de te i d'herba mate.
    • L'envasament de te, inclòs l'empaquetatge per compte propi en bossetes.

    Aquesta subclasse comprèn també:

    • L'elaboració d'altres infusions (menta, berbena, camamilla, etc.).

    Aquesta subclasse no comprèn:

    • L'elaboració de te a les plantacions de te (vegeu 01.134).
    • L'elaboració de medicaments presentats en infusions (vegeu 24.421).

    Descendents

    Aquesta rúbrica no té descendents perquè pertany al nivell més detallat de la classificació.

    Correspondència amb CCAE-93 (ca)
    Codi Descripció
    15860 Elaboració de cafè, te i infusions
    Correspondència amb CNAE-93 REV.1 (es)
    Codi Descripció
    15860 Elaboración de café, té e infusiones