Skip to main content

061 — Pesca i piscicultura en mar

  Pesca amb finalitats lucratives, de gran altura, d'altura, litoral, costanera, en costes i estuaris, en caladors, etc. inclosa l'activitat dels vaixells factoria i de les flotilles de pesca que practiquen simultàniament la pesca i la preparació i transformació del peix. Abasta la captura del peix i la recol·lecció de diferents productes marins animals i vegetals, com ara algues, conquilles, esponges, tortugues, crancs i altres crustacis, ostres (incloses les perles) i altres mol·luscs, llagostes i la caça de cetacis, foques, etc.

  S'hi inclou els serveis de protecció, repoblació i vigilància, els parcs i planters flotants, encanyissades, corrals, dipòsits reguladors, estacions depuradores i tots els serveis prestats pels productors i que normalment s'exerceixen en les mateixes explotacions de pesca.

  No s'hi inclou els vaixells factoria que es dediquen exclusivament a la transformació i preparació del peix i que puguin considerar-se separadament (416); el dragatge de còdols (231.3); la recollida d'adobs marins (232); de sal marina (233.1), ni la pesca amb finalitats esportives (968).

  Descendants
  Code Description
  0610 Pesca i piscicultura en mar
  Correspondence with NACE-70 (ca)
  Code Description
  03 Pesca
  Correspondence with CIIU-REV.2 (ca)
  Code Description
  130 Pesca