Saltar al contenido principal

012 — Conreu d'hortalisses i fruites (llevat de cítrics)

    Conreu de cebes, cols, tomàquets, pebrots, bledes, alls, carxofes, api, albergínies, col geganta, borratge, carbassa, cards, ceba tendra, col-i- flor, xampinyons, endívies, escaroles, espàrrecs, espinacs, pebrina, pèsols verds, faves verdes, mongeta tendra, naps, cogombres, cogombret, porros, raves, bleda roja, pastanaga, meló, síndria, maduixa i maduixot, albercoc, ametller, avellaner, cirerer, prunera, pomera, presseguer, perera, atzeroler, garrofer, alvocater, ginjoler, caqui, castanyer, xirimoier, figuera de moro, magraner, riber, guaiaber, figuera, codonyer, nesprer, noguer, palmera datilera, plataner i altres hortalisses i fruites.

    S'hi inclou el conreu de tubercles com la patata extraprimerenca, primerenca, de mitja estació o tardana, batata, moniato, xufla i altres.

    No s'hi inclou el conreu de cítrics (013).

    Descendentes
    Código Descripción
    0120 Conreu d'hortalisses i fruites (llevat de cítrics)
    Correspondencia con CCAE-93 (ca)
    Código Descripción Particiones
    011 Producció agrícola 7
    Correspondencia con NACE-70 (ca)
    Código Descripción
    01 Agricultura i caça
    Correspondencia con CIIU-REV.2 (ca)
    Código Descripción
    111 Producció agropecuària