Saltar al contingut principal

4132 — Conserves i preparació de carn de tota mena

    Preparació de carns seques, salades, en salmorra i fumades d'animals terrestres; fabricació d'embutits, carn freda i altres conserves similars; deshidratació, congelació i liofilització de carns; conserva de carns mitjançant envasatge hermètic i esterilització (inclosos els plats preparats el component bàsic dels quals sigui un producte carni) i fabricació d'extractes, sucs, gelatines, pastes, farines i altres preparats basats en productes carnis.

    No s'hi inclou les carnisseries-xarcuteries l'activitat principal de les quals consisteixi en la venda al detall de productes carnis (641.3), encara que tinguin l'activitat secundària de transformació de carns.

    Descendents

    Aquesta rúbrica no té descendents perquè pertany al nivell més detallat de la classificació.

    Correspondència amb CCAE-93 (ca)
    Codi Descripció
    15130 Fabricació de productes carnis
    Correspondència amb CNAE-52 (ca)
    Codi Descripció Particions
    201 Sacrifici de bestiar, preparació i conservació de carn 3