Skip to main content

1620 — Gerents d'empreses de restauració sense assalariats

    Els gerents d'empreses de restauració sense assalariats planifiquen, dirigeixen i coordinen les activitats de l'empresa.

    Entre les seves tasques s'inclou:

    • Planificar i dirigir la política de l'empresa.
    • Elaborar els pressupostos.
    • Negociar amb els proveïdors, els clients i altres organitzacions.
    • Efectuar contractes amb altres empreses o amb treballadors autònoms per exercir les tasques pròpies de l'empresa.
    • Exercir tasques afins.

    Exemples d'ocupacions incloses en aquest grup primari:

    • Gerent de bar sense assalariats
    • Gerent de restaurant sense assalariats

    Ocupacions afins no incloses en aquest grup primari:

    • Director de departament d'operacions d'empreses de restauració (1125)

    Descendants

    This heading has no descendants because it belongs to the most detailed level of the classification.

    Short tag proposal

    Gerents empresa restauració sense assalariats

    Correspondence with CCO-2011 (ca)
    Code Description Partitions
    5000 Cambrers i cuiners propietaris 2