Saltar al contingut principal

1320 — Gerents d'empreses de restauració amb menys de deu assalariats

    Els gerents d'empreses de restauració amb menys de deu assalariats planifiquen, dirigeixen i coordinen les activitats de la petita empresa, pel seu compte o en representació del propietari.

    Entre les seves tasques s'inclou:

    • Planificar i dirigir la política de l'empresa.
    • Elaborar els pressupostos.
    • Negociar amb els proveïdors, els clients i altres organitzacions.
    • Planificar i controlar la utilització dels recursos i contractar la mà d'obra.
    • Dirigir la feina diària.
    • Presentar informes als propietaris, si n'hi ha.
    • Exercir tasques afins.
    • Supervisar altres treballadors.

    Exemples d'ocupacions incloses en aquest grup primari:

    • Gerent de bar amb menys de deu assalariats
    • Gerent de restaurant amb menys de deu assalariats

    Ocupacions afins no incloses en aquest grup primari:

    • Director de departament d'operacions d'empreses de restauració (1125)

    Descendents

    Aquesta rúbrica no té descendents perquè pertany al nivell més detallat de la classificació.

    Proposta d'etiqueta curta

    Gerents empresa restauració < 10 assalariats