Saltar al contingut principal

20 — Preparacions d'hortalisses, fruits o altres parts de plantes

    Descendents
    Codi Descripció
    2001 Hortalisses -fins i tot silvestres-, fruites, fruits i altres parts comestibles de plantes, preparats o conservats en vinagre o àcid acètic
    2002 Tomàquets preparats o conservats, excepte en vinagre o àcid acètic
    2003 Bolets i tòfones preparats o conservats, excepte en vinagre o àcid acètic
    2004 Altres hortalisses congelades -fins i tot silvestres- preparades o conservades, excepte en vinagre o àcid acètic, o de productes de la partida 2006. Fins al 31 de desembre de 1995: altres hortalisses preparades o conservades, excepte en vinagre o àcid acètic
    2005 Altres hortalisses -fins i tot silvestres- preparades o conservades, excepte en vinagre o àcid acètic i productes de la partida 2006. Fins al 31 de desembre de 1995: altres hortalisses preparades o conservades, excepte en vinagre o àcid acètic
    2006 Hortalisses -fins i tot silvestres-, fruites, altres fruits, les seves peles i altres parts de plantes, confitats amb sucre (candits, setinats o gebrats). Fins al 31 de desembre de 1995: només fruits, peles de fruites i altres parts de plantes confitats amb sucre (candits, setinats o gebrats)
    2007 Compotes, gelees, melmelades, purés i pastes de fruits, obtinguts per cocció -fins i tot ensucrats o edulcorats-
    2008 Fruits i altres parts comestibles de plantes preparats o conservats d'una altra manera -fins i tot ensucrats, edulcorats o amb alcohol- ncaa
    2009 Sucs de fruites i hortalisses (inclòs el most de raïm) -fins i tot silvestres- sense fermentar i sense alcohol -fins i tot ensucrats o edulcorats-