Saltar al contingut principal

160419 — Preparacions i conserves de peix sencer o en trossos, exceptel peix trinxat, de salmònids, arengs, sardines, sardinel·les, amploies, tonyines, bonítol ratllat (Euthynnus (Katsuwonus) pelamis), altres bonítols del gènere Sarda sp. i anxoves

    Descendents
    Codi Descripció
    16041910 Preparacions i conserves de salmònids sencers o en trossos, exceptels trinxats i les preparacions i conserves de salmons
    16041931 Lloms de peix del gènere Euthynnus sp. sencers o en trossos, exceptels trinxats i les preparacions i conserves de bonítol ratllat (Euthynnus (Katsuwonus) pelamis)
    16041939 Preparacions i conserves de peix del gènere Euthynnus sp. sencers o en trossos, exceptels trinxats, preparacions i conserves de bonítol ratllat (Euthynnus (Katsuwonus) pelamis) i lloms
    16041950 Preparacions i conserves de bonítol llis (Orcynopsis unicolor) sencer o en trossos, exceptel trinxat
    16041991 Filets crus de peix simplement coberts amb pasta o amb farina de galeta (arrebossats) congelats -fins i tot precuinats en oli-, excepte salmònids, peixos del gènere Euthynnus sp., bonítol llis (Orcynopsis unicolor), arengs, sardines, sardinel·les, amploies, tonyines, bonítol ratllat (Euthynnus (Katsuwonus) pelamis) i altres bonítols del gènere Sarda sp., verats i bisos o anxoves
    16041992 Bacallans (Gadus morhua, Gadus ogac i Gadus machrocephalus) sencers o en trossos congelats, exceptels trinxats i en filets crus, simplement coberts amb pasta o amb farina de galeta (arrebossats) -fins i tot precuinats en oli-
    16041993 Abadejo negre o carboner (Pollachius virens) sencers o en trossos congelats, excepte trinxats i en filets crus, simplement coberts amb pasta o amb farina de galeta (arrebossats) -fins i tot precuinats en oli-
    16041994 Lluços i bròtoles dels gèneres Merluccius sp., Urophycis sp. sencers o en trossos congelats, excepte trinxat i en filets crus, simplement coberts amb pasta o amb farina de galeta (arrebossats) -fins i tot precuinats en oli-
    16041995 Abadejo (Pollachius pollachius) i abadejo d'Alaska (Theragra chalcogramma) sencers o en trossos congelats, excepte trinxats i en filets crus, simplement coberts amb pasta o amb farina de galeta (arrebossats) -fins i tot precuinats en oli-
    16041997 Preparacions i conserves de peix sencer o trossos congelats, excepte trinxat; filets crus, coberts amb pasta o farina de galeta (arrebossats) -fins i tot precuinats en oli-; preparacions i conserves de salmònids, peix de l'espècie Euthynnus sp., bonítol llis (Orcynopsis unicolor), arengs, sardines, sardinel·les, amploies, tonyines, bonítols, anxoves, anguiles, verats, bis, bacallà, abadejo negre o carboner, lluç, abadejo i abadejo d'Alaska