Saltar al contingut principal

200899 — Fruits i altres parts comestibles de plantes preparats o conservats d'una altra manera -fins i tot ensucrats, edulcorats o amb alcohol-, ncaa, excepte cors de palmeres i mescles

    Descendents
    Codi Descripció
    20089911 Gingebre preparat o conservat d'una altra manera -fins i tot ensucrat, edulcorat o amb alcohol afegit- amb un grau alcohòlic adquirit no superior a l'11,85% en pes, ncaa
    20089919 Gingebre preparat o conservat d'una altra manera -fins i tot ensucrat, edulcorat o amb alcohol afegit-, ncaa, excepte amb un grau alcohòlic adquirit no superior a l'11,85% en pes
    20089921 Raïm preparat o conservat d'una altra manera amb alcohol afegit i amb un contingut de sucre superior al 13% en pes, ncaa
    20089923 Raïm preparat o conservat d'una altra manera amb alcohol afegit, ncaa, excepte amb un contingut de sucre superior al 13% en pes
    20089924 Fruits tropicals, preparats o conservats d'una altra manera amb alcohol afegit, amb un contingut de sucre superior al 9% i amb un grau alcohòlic adquirit no superior a l'11,85% en pes, ncaa
    20089928 Altres fruits i parts comestibles de plantes, amb un contingut de sucre superior al 9% i amb un grau alcohòlic adquirit no superior a l'11,85% en pes, ncaa, excepte gingebre, raïm, fruites de la passió, guaiabes, mangos, mangostans, papaies, tamarindes, anacards, litxis, fruits de l'arbre del pa, sapotilles, caramboles i pitayes
    20089931 Altres fruits i parts comestibles de plantes preparats o conservats d'una altra manera, amb alcohol afegit, amb un contingut de sucre superior al 9% i amb un grau alcohòlic adquirit no superior a l'11,85% en pes, ncaa, excepte raïm i gingebre
    20089934 Altres fruits i parts comestibles de plantes preparats o conservats d'una altra manera, amb alcohol afegit i amb un contingut de sucre superior al 9%, ncaa, excepte amb grau alcohòlic adquirit no superior a l'11,85% en pes, fruites de la passió, guaiabes, mangos, mangostans, papaies, tamarindes, anacards, litxis, fruits arbre del pa, sapotilles, caramboles i pitayes
    20089936 Fruits tropicals preparats o conservats d'una altra manera -fins i tot ensucrats o edulcorats- amb alcohol afegit i amb un grau alcohòlic adquirit no superior a l'11,85% en pes, ncaa, excepte amb un contingut de sucre superior al 9%
    20089937 Altres fruits i parts comestibles de plantes preparats o conservats d'una altra manera -fins i tot ensucrats o edulcorats- amb alcohol afegit i amb un grau alcohòlic adquirit no superior a l'11,85% en pes, excepte amb un contingut de sucre superior al 9% i fruits tropicals
    20089938 Fruits tropicals, preparats o conservats d'una altra manera -fins i tot ensucrats o edulcorats- amb alcohol afegit, ncaa, excepte amb un contingut de sucre superior al 9% o amb un grau alcohòlic adquirit no superior a l'11,85% en pes
    20089940 Altres fruits i parts comestibles de plantes preparats o conservats d'una altra manera -fins i tot ensucrats o edulcorats- amb alcohol afegit, ncaa, excepte amb un grau alcohòlic adquirit no superior a l'11,85% en pes o amb un contingut de sucre superior al 9%, i fruits tropicals
    20089941 Gingebre preparat o conservat d'una altra manera amb sucre afegit, però sense alcohol afegit, en envasos immediats, amb un contingut net superior a 1 kg, ncaa
    20089943 Raïm preparat o conservat d'una altra manera amb sucre afegit, però sense alcohol afegit, en envasos immediats, amb un contingut net superior a 1 kg, ncaa
    20089945 Prunes preparades o conservades d'una altra manera amb sucre afegit, però sense alcohol afegit, en envasos immediats, amb un contingut net superior a 1 kg, ncaa
    20089948 Fruites de la passió, guaiabes, tamarindes, mangos, mangostans, papaies, tamarindes, anacards, litxis, fruits de l'arbre del pa, sapotilles, caramboles i pitayes, amb sucre afegit, però sense alcohol afegit, en envasos immediats, amb un contingut net superior a 1 kg, ncaa
    20089949 Fruits i parts comestibles de plantes preparats o conservats d'una altra manera, amb sucre afegit, però sense alcohol afegit, en envasos amb contingut net superior 1 kg, excepte prunes, raïm, gingebre, fruites de la passió, guaiabes, tamarindes, mangos, mangostans, papaies, anacards, litxis, fruits de l'arbre del pa, sapotilles, caramboles i pitayes
    20089951 Gingebre preparat o conservat d'una altra manera amb sucre afegit, però sense alcohol afegit, en envasos immediats, amb un contingut net d'1 kg o menys, ncaa
    20089963 Fruites de la passió, guaiabes, tamarindes, mangos, mangostans, papaies, tamarindes, anacards, litxis, fruits de l'arbre del pa, sapotilles, caramboles i pitayes, amb sucre afegit, però sense alcohol afegit, en envasos immediats, amb un contingut net inferior o igual a 1 kg, ncaa
    20089967 Altres fruits preparats o conservats d'una altra manera, amb sucre afegit, però sense alcohol afegit, en envasos immediats, amb un contingut net d'1 kg o menys, ncaa, excepte mangos, mangostans, papaies, tamarindes, anacards, litxis, fruits de l'arbre del pa, sapotilles, caramboles, pitayes, fruites de la passió, guaiabes, prunes i gingebre
    20089972 Prunes preparades o conservades d'una altra manera -fins i tot edulcorades- sense alcohol ni sucre afegits, en envasos immediats, amb un contingut net igual o superior 5 kg, ncaa
    20089978 Prunes preparades o conservades sense alcohol ni sucre afegits en envasos immediats amb un contingut net inferior a 5 kg
    20089985 Blat de moro preparat o conservat d'una altra manera -fins i tot edulcorat- sense alcohol ni sucre afegits, ncaa, excepte blat de moro dolç (Zea mays var. saccharata)
    20089991 Nyams, batates (moniatos) i parts comestibles de plantes similars, amb un contingut de midó o fècula igual o superior al 5% en pes, preparats o conservats d'una altra manera -fins i tot edulcorats- sense alcohol ni sucre afegits, ncaa
    20089999 Fruits i altres parts comestibles de plantes preparats o conservats amb o sense addició de sucre o un altre edulcorant o alcohol, excepte preparats o conservats en vinagre, conservats amb sucre però no en almívar, melmelades, gelees i melmelades, fruita, purés i pastes obtinguts per cocció, i nous, cacauets i altres llavors, pinyes, cítrics, peres, albercocs, cireres, préssecs, maduixes, nabius i cors de palma
    <