Saltar al contingut principal

L'Idescat va desenvolupar aquesta secció l'any 2013, en commemoració de l'Any Internacional de l'Estadística.

Statistics2013

Les Nacions Unides tenen un ampli calendari de celebracions de dies, anys i decennis, amb l'objectiu de promocionar internacionalment una temàtica que sigui d'interès per a la majoria de països i que contribueixi al desenvolupament de la cooperació internacional.

L'Idescat s'afegeix a aquesta iniciativa i durant tot el 2013, Any Internacional de l'Estadística, ofereix la secció Diades internacionals. Aquesta secció difon resultats disponibles d'activitats estadístiques de producció pròpia de l'Idescat, tot coincidint amb les celebracions de les diades internacionals de les Nacions Unides.

Giny

Afegiu aquest giny a la vostra pàgina per estar informat puntualment de la propera diada internacional.

Només cal que copieu i enganxeu aquest codi a la vostra pàgina:

Un giny (en anglès, widget) és una petita aplicació que pot ser incrustada, per exemple, en una pàgina web.

Els desenvolupadors poden accedir a la mateixa informació mitjançant l'API de Diades internacionals.

Aquest servei és una iniciativa de l'Idescat vinculada a la celebració de l'Any Internacional de l'Estadística 2013: està previst que deixi de funcionar el 31 de desembre del 2013.

Consulteu el nostre catàleg de ginys.

Condicions d'ús

  1. Us comprometeu a no modificar el contingut del giny i a no eliminar el text "Giny facilitat per Idescat", conservant la icona de l'Idescat així com els seus vincles. Enteneu i accepteu que l'Idescat té el dret de modificar aquest peu. L'Idescat també es reserva el dret d'adaptar el contingut del giny per millorar-ne la funcionalitat, conservant aproximadament les dimensions del conjunt.
  2. Els ginys de l'Institut d'Estadística de Catalunya estan subjectes a la política de privadesa de l'Idescat, que es reserva el dret de registrar l'adreça de la pàgina que els té incorporats.
  3. L'Idescat pot canviar discrecionalment els processos tècnics per construir els seus ginys, així com cancel·lar en qualsevol moment el servei.
  4. La inclusió d'un giny de l'Idescat no suposa cap tipus de suport, relació o afiliació entre el lloc web que l'ha inclòs i l'Idescat. No esteu autoritzat a mostrar el giny de manera que se suggereixi aquest suport, relació o afiliació.
  5. La cessió, utilització o explotació del giny hauran de complir les estipulacions contingudes en la legislació vigent i sempre es vincularan a usos legítims.
  6. En cas de vulnerar aquestes condicions, l'Idescat es reserva el dret de desactivar el giny del vostre lloc web. Així mateix, també sereu responsables dels danys que pugui suposar l'explotació indeguda d'aquesta informació.
  7. L'Idescat es reserva el dret de modificar discrecionalment aquestes condicions en qualsevol moment, així com de finalitzar aquesta relació i cancel·lar-ne l'ús, i declina qualsevol garantia expressa o implícita relacionada amb els seus ginys.