Turisme estranger. 04/2017

El nombre de turistes estrangers arribats a Catalunya augmenta un 16,8% interanual a l'abril del 2017. Segons el país de residència habitual, d'entre els països de procedència majoritària, mostren taxes de variació interanual positives: França (11,4%) i Itàlia (16,0%); mentre que mostren taxes negatives Regne Unit (−3,9%) i Alemanya (−0,3%).

D'altra banda, segons el motiu del viatge, els viatges d'oci augmenten un 24,6% mentre que els viatges de negoci disminueixen (−42,9%). Per tipus d'allotjament principal, els allotjaments de mercat creixen un 15,2% i els de no mercat un 23,3%.

L'estadística Turisme estranger a Catalunya ofereix informació mensual i anual del nombre de visitants (turistes i excursionistes) residents a l'estranger que tenen Catalunya com a destinació principal del viatge.

La consulta interactiva d'aquest estadística permet creuar les següents variables principals: via d'accés, tipus de viatger, motiu del viatge, tipus d'allotjament principal, durada del viatge i país de residència habitual. També ofereix la variació interanual de cada variable. El període de referència de les dades és el mes que s'acaba el viatge, amb independència de la durada.

L'Idescat realitza una explotació mensual de l'Estadística de moviments turístics en frontera i de l'Enquesta de despesa turística de l'INE.

Més informació

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • Menéame
  • Digg

Compartiu aquesta adreça: https://idescat.cat/n2652

Sou aquí: