Lliurament dels premis del 9è concurs Planter de Sondeigs i Experiments

El passat divendres 1 de juny es va celebrar l'acte de lliurament de premis i diplomes del 9è concurs Planter de Sondeigs i Experiments, concurs organitzat per la Facultat de Matemàtiques i Estadística de la Universitat Politècnica de Catalunya, la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona i la Facultat de Ciències de la Universitat Autònoma de Barcelona i compta amb el suport de l'Idescat.

El primer premi de la categoria 1r i 2n d'ESO va ser per al treball amb el títol Cargols silvestres versus cargols de granja (IES Serra de Noet), el primer premi de la categoria 3r i 4t d'ESO va ser per: Estadística i Fermi, els balons i les canyes (IES Marc Ferrer) i el primer premi de la categoria batxillerat i cicles formatius va ser per al treball amb el títol To what extent having previous information changes your answer in general knowledge questions (Aula Escuela Europea).

Finalment, el premi especial atorgat per l'Idescat al millor treball (de qualsevol curs) d'entre els que han utilitzat dades de l'estadística pública, va ser per al treball amb el títol Ja sabeu com es dirà? (Escola Mare de Déu de Núria).

Sou aquí:

  • Novetats
  • Lliurament dels premis del 9è concurs Planter de Sondeigs i Experiments
  • Twitter
  • LinkedIn