Comerç amb l'estranger segons contingut tecnològic. 2017. Dades definitives

Les exportacions de productes industrials van assolir un valor de 66.327,4 milions d'euros a Catalunya l'any 2017, xifra que va representar un augment del 6,9%, respecte de l'any anterior, segons dades definitives del Departament de Duanes i Impostos Especials de l'Agència Estatal Tributària. Per nivells tecnològics, totes van créixer: les de nivell tecnològic mitjà baix un 27,3%, les de nivell alt un 9,5%, les de nivell baix un 5,4% i les de nivell mitjà alt un 1,8%.

Pel que fa a les importacions de productes industrials, van assolir un valor de 76.034,6 milions d'euros, xifra que va representar un increment del 7,1% respecte d'un any enrere. Per nivells tecnològics, totes van augmentar: les de nivell tecnològic mitjà baix un 12,8%, les de nivell alt un 7,5%, les de nivell mitjà alt un 6,5% i les de nivell baix un 5,0%.

L'objectiu principal d'aquesta estadística, elaborada per l'Idescat a partir dels arxius de Duanes, és presentar els fluxos comercials de les exportacions i importacions de productes industrials que concentren una despesa elevada en R+D, entre Catalunya i l'estranger. La font d'informació és el fitxer territorial d'operacions del Departament de Duanes i Impostos Especials de l'Agència d'Administració Tributària. Es tracta d'un arxiu amb la informació més rellevant derivada de les dades del document únic administratiu (DUA) i les declaracions Intrastat.

Sou aquí:

  • Novetats
  • Comerç amb l'estranger segons contingut tecnològic. 2017. Dades definitives
  • Twitter
  • LinkedIn