Saltar al contingut principal

Lliurament dels premis del 10è concurs Planter de Sondeigs i Experiments

El passat divendres 31 de maig es va celebrar l'acte de lliurament de premis i diplomes del 10è concurs Planter de Sondeigs i Experiments, concurs organitzat per la Facultat de Matemàtiques i Estadística de la Universitat Politècnica de Catalunya, la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona i la Facultat de Ciències de la Universitat Autònoma de Barcelona, que compta amb el suport i la participació de l'Idescat.

El primer premi de la categoria 1r i 2n d'ESO va ser per al treball amb el títol Viajar es lo único que compras y te hace más rico (Escola Pia de Sarrià), el primer premi de la categoria 3r i 4t d'ESO va ser per: Tramuntana morta, llebeig a sa porta (IES Marc Ferrer) i el primer premi de la categoria batxillerat i cicles formatius va ser per al treball amb el títol Microrobots (Aula Escuela Europea).

Finalment, el premi especial atorgat per l'Idescat al millor treball (de qualsevol curs) d'entre els que han utilitzat dades de l'estadística pública, va ser per al treball amb el títol Educational centres:miniature societies? (Col.legi Regina Carmeli/INS Serra de Noet).