Saltar al contingut principal

Informació estadística per seguir l'impacte de la COVID-19 a Catalunya

L'Idescat publica un conjunt d'informació estadística relacionada amb la crisi de la COVID-19 per mostrar-ne l'impacte a la població, l'economia i la societat catalanes.

La informació estadística relacionada amb la COVID-19 es presenta en dos grans apartats: els Indicadors conjunturals, que mostren la informació més recent de l’activitat econòmica i social a curt termini, i l'apartat Temes, que mostra les estadístiques més rellevants pels àmbits temàtics següents: Salut; Població; Condicions de vida; Ingressos i consum de les llars; Protecció social; Macromagnituds; Empreses. Finances; Inversió i comerç exterior; Preus; Recerca. Tecnologia; Comerç. Serveis; Construcció; Indústria. Energia; Turisme i Treball.

L'objectiu d'aquesta informació és proporcionar a la ciutadania, les empreses, el Govern i les administracions una selecció de les dades més rellevants que permetin mesurar l'impacte de la COVID-19 i facilitar-ne el seguiment. Així, l'Idescat treballa per ampliar i actualitzar aquesta informació amb l'objectiu d'obtenir l'estat de la situació més exacte possible de la crisi actual a Catalunya.