Saltar al contingut principal

Lliurament dels premis de l'11è concurs Planter de Sondeigs i Experiments

El passat divendres 22 de juny es va celebrar de manera virtual l'acte de lliurament de premis i diplomes de l'11è concurs Planter de Sondeigs i Experiments, organitzat per la Facultat de Matemàtiques i Estadística de la Universitat Politècnica de Catalunya, la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona i la Facultat de Ciències de la Universitat Autònoma de Barcelona, i que compta amb el suport i la participació, entre d'altres, de l'Idescat.

El primer premi de la categoria 1r i 2n d'ESO va ser per al treball que porta per títol Xifrant i desxifrant el misteri de la Pheniltiocarbamide. Ets supergustador?, de l'Institut Juan Manuel Zafra. El primer premi de la categoria 3r i 4t d'ESO va ser per al treball Les famílies tenen sexe?, de l'Institut Serra de Noet. Finalment, el primer premi de la categoria batxillerat i cicles formatius va ser per al treball titulat Relació entre temps de reacció i escala cromàtica, de l'Institut Juan Manuel Zafra.

D'altra banda, el premi especial que atorga l'Idescat al millor treball (de qualsevol curs) d'entre els que han utilitzat dades de l'estadística pública va ser per al treball titulat Gent Nova?, de l'Escola Pia Sarrià.