Skip to main content
Organisme responsable
Àmbit d'aplicació
Referència normativa
Any d'entrada en vigor
Idioma
Institut d'Estadística de Catalunya
Catalunya
--
1974
Català
416 Fabricació de conserves de peix i altres productes marins
TemaForma abreujada

Aquest codi no té forma abreujada.
TemaNota explicativa

Congelació ràpida de peixos, crustacis, etc., conservació mitjançant envasament i esterilització (en oli, en escabetx; assecat, fumat, premsat, etc., de peixos); també preparació, conservació i envasament d'altres productes marins i d'aigua dolça (caviar, ous d'esturió, granotes, salmònids, algues, etc.).
S'hi inclou l'activitat dels vaixells-factoria que practiquen simultàniament la pesca i la preparació i transformació del peix (061).
TemaDescendents
CodiDescripció
Tema4160Fabricació de conserves de peix i altres productes marins
TemaCorrespondències CNAE-74 (ca)-CCAE-93 (ca)
Codi CCAE-93 (ca)Partició (*)Descripció
Tema152P2Elaboració i conservació de peix i productes a base de peix
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CNAE-74 (ca)-NACE-70 (ca)
Codi NACE-70 (ca)Partició (*)Descripció
Tema415--Fabricació de conserves de peix i altres productes del mar amb vista a l'alimentació humana
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CNAE-74 (ca)-CIIU-REV.2 (ca)
Codi CIIU-REV.2 (ca)Partició (*)Descripció
Tema311--Fabricació de productes alimentaris
Tema312--Fabricació de productes alimentaris
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaAgregat 41 sectors industrials
CodiDescripció
26Altres productes alimentaris i tabac