Skip to main content

200980 — Altres sucs de fruites (inclòs el most de raïm) o hortalisses sense fermentar i sense alcohol -fins i tot ensucrats o edulcorats-

    Descendants
    Code Description
    20098011 Suc de pera de valor no superior a 22 euros per 100 kg de pes net sense fermentar i sense alcohol -fins i tot ensucrat o edulcorat- de massa volúmica superior a 1,33 g/cm³ a 20ºC
    20098019 Suc de pera sense fermentar i sense alcohol -fins i tot ensucrat o edulcorat- de massa volúmica superior a 1,33 g/cm³ a 20ºC, excepte valor no superior a 22 euros per 100 kg de pes net
    20098034 Altres sucs de fruites (inclòs el most de raïm) o hortalisses sense fermentar i sense alcohol -fins i tot ensucrats o edulcorats- de massa volúmica superior a 1,33 g/cm³ a 20ºC de valor no superior a 30 euros per 100 kg de pes net, excepte pera, fruita de la passió i guaiaba
    20098035 Suc de fruita (inclòs el most de raïm) o hortalisses, sense fermentar i sense alcohol -fins i tot ensucrat o edulcorat- de massa volúmica superior a 1,33 g/cm³ a 20ºC de valor no superior a 30 euros per 100 kg pes net, excepte pera, fruita de la passió, guaiaba, mango, mangostan, papaia, tamarinde, anacard, litxi, fruit de l'arbre del pa, sapotilla, carambola i pitaya
    20098036 Suc de fruits tropicals sense fermentar i sense alcohol -fins i tot ensucrats o edulcorats- de massa volúmica superior a 1,33 g/cm³ a 20ºC, excepte valor no superior a 30 euros per 100 kg de pes net
    20098038 Suc de fruita (inclòs el most de raïm) o hortalisses sense fermentar o sense alcohol -fins i tot ensucrats o edulcorats- de massa volúmica superior a 1,33 g/cm³ a 20ºC, excepte valor no superior a 30 euros per 100 kg de pes net o de tropicals
    20098050 Suc de pera de valor superior a 18 euros per 100 kg de pes net amb sucre afegit, però sense fermentar i sense alcohol, de massa volúmica no superior a 1,33 g/cm³ a 20ºC
    20098061 Suc de pera amb un contingut de sucre afegit superior al 30% en pes sense fermentar i sense alcohol, de massa volúmica no superior a 1,33 g/cm³ a 20ºC, excepte valor superior a 18 euros per 100 kg de pes net
    20098063 Suc de pera amb un contingut de sucre afegit no superior al 30% en pes sense fermentar i sense alcohol, de massa volúmica no superior a 1,33 g/cm³ a 20ºC, excepte valor superior a 18 euros per 100 kg de pes net
    20098069 Suc de pera sense sucre afegit -fins i tot edulcorat- sense fermentar i sense alcohol, de massa volúmica no superior a 1,33 g/cm³ a 20ºC, excepte valor superior a 18 euros per 100 kg de pes net
    20098071 Suc de cirera amb sucre afegit -fins i tot edulcorat-, sense fermentar i sense alcohol de massa volúmica no superior a 1,33 g/cm³ a 20ºC de valor superior a 30 euros per 100 kg de pes net
    20098073 Suc de fruits tropicals amb sucre afegit -fins i tot edulcorat- sense fermentar i sense alcohol, de massa volúmica no superior a 1,33 g/cm³ a 20ºC de valor superior a 30 euros per 100 kg de pes net
    20098079 Altres sucs de fruites (inclòs el most de raïm) o hortalisses sense fermentar i sense alcohol, amb sucre afegit o edulcorats, de massa volúmica no superior a 1,33 g/cm³ a 20ºC de valor superior a 30 euros per 100 kg de pes net, excepte cirera i fruits tropicals
    20098085 Altres sucs de fruites (inclòs el most de raïm) o hortalisses sense fermentar i sense alcohol -fins i tot ensucrats o edulcorats- de massa volúmica no superior a 1,33 g/cm³ a 20ºC, amb un contingut de sucre afegit superior al 30% en pes, excepte valor superior a 30 euros per 100 kg de pes net, de fruit de la passió o guaiaba
    20098086 Sucs de fruites (inclòs el most de raïm) o hortalisses sense fermentar i sense alcohol, amb un contingut de sucre afegit superior 30% en pes -fins i tot ensucrats o edulcorats- de massa volúmica no superior a 1,33 g/cm³ a 20ºC, excepte les partides 20098083 i 20098084 i de valor inferior a 30 euros per 100 kg de pes net
    20098088 Suc de fruits tropicals amb un contingut de sucre afegit no superior al 30% en pes -fins i tot edulcorat- sense fermentar i sense alcohol de massa volúmica no superior a 1,33 g/cm³ a 20ºC, excepte valor superior a 30 euros per 100 kg de pes net
    20098089 Altres sucs de fruites amb un contingut de sucre afegit no superior al 30% en pes -fins i tot edulcorat-, sense fermentar i sense alcohol de massa volúmica no superior a 1,33 g/cm³ a 20ºC, excepte fruits tropicals o de valor superior a 30 euros per 100 kg de pes net
    20098095 Suc de nabiu americà comú (Vaccinium macrocarpon) sense fermentar i sense alcohol -fins i tot edulcorat- de massa volúmica no superior a 1,33 g/cm³ a 20ºC sense sucre afegit
    20098096 Suc de cirera sense fermentar i sense alcohol -fins i tot edulcorat- de massa volúmica no superior a 1,33 g/cm³ a 20ºC sense sucre afegit
    20098097 Suc de fruits tropicals sense fermentar i sense alcohol -fins i tot edulcorat- de massa volúmica no superior a 1,33 g/cm³ a 20ºC sense sucre afegit, excepte cítrics, pinya, tomàquet, raïm, poma, pera, nabiu americà comú, cirera amb les mescles
    20098099 Altres sucs de fruites (inclòs el most de raïm) o hortalisses sense fermentar i sense alcohol -fins i tot edulcorats- de massa volúmica no superior a 1,33 g/cm³ a 20ºC, sense sucre afegit, excepte cítrics, pinya, tomàquet, raïm, poma, pera, nabiu americà comú, fruits tropicals amb les mescles