Skip to main content
Organisme responsable
Àmbit d'aplicació
Referència normativa
Any d'entrada en vigor
Idioma
Institut d'Estadística de Catalunya
Catalunya
Decret 97/1995 de 21 de febrer
1995
Català
1520 Elaboració i conservació de peix i productes a base de peix
TemaForma abreujada

Aquest codi no té forma abreujada.
TemaNota explicativa

Aquesta classe comprèn també:
-La producció de plats precuinats a base de peix.
-Els productes a base de peix per a l'alimentació animal.
-Les activitats de vaixells factoria dedicats exclusivament a l'elaboració i conservació de peix.
Aquesta classe no comprèn:
-Les activitats dels vaixells factoria que practiquen simultàniament la pesca i l'elaboració i conservació de peix (vegeu 05.010).
-La fabricació d'extrets i sucs de peix i invertebrats aquàtics (vegeu 15.130). -La producció d'olis i greixos a partir de productes marins (vegeu 15.413).
-L'elaboració de sopes de peix (vegeu 15.890).
TemaDescendents
CodiDescripció
Tema15201Elaboració de productes congelats o refrigerats de peix i altres productes marins
Tema15202Fabricació de conserves de peix
Tema15203Elaboració de productes de la pesca fumats
TemaCorrespondències CCAE-93 (ca)-CCAE-93 REV.1 (ca)
Codi CCAE-93 REV.1 (ca)Partició (*)Descripció
Tema1520--Elaboració i conservació de peix i productes a base de peix
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaAgregat 5 grups destinació
CodiDescripció
5Béns de consum no durador