Aquesta subclasse comprèn:
- El conreu d'hortalisses i llegums que es consumeixen verds: tomàquets, pebrots, melons, síndries, cebes, cols, enciams, cogombres, pastanagues, mongetes tendres, faves, pèsols, créixens, blat de moro dolç, carbassó, albergínies, porros.
- El conreu de plantes de condiment: tàperes, bitxo per a pebre vermell, fonoll, julivert, cerfull, estragó, marduix conreat, llorer, etc.
- El conreu de bolets i xampinyons.
- La recol·lecció de bolets i tòfones silvestres.
Aquesta subclasse comprèn també:
- El conreu de plantes hortícoles en planters.
Aquesta subclasse no comprèn:
- El conreu de patates (vegeu 01.110).
- El conreu de bleda-rave sucrera (vegeu 01.110).
- El conreu de llavors i fruits oleaginosos (vegeu 01.110).
- El conreu d'arrels i tubercles rics en midó o inulina (vegeu 01.110).
- El conreu de cotó i altres materials tèxtils d'origen vegetal (vegeu 01.110).
- El conreu d'espècies (vegeu 01.134).
- La recol·lecció de baia i fruita seca silvestre (vegeu 01.134).
Descendants
This heading has no descendants because it belongs to the most detailed level of the classification.
Code | Description |
---|---|
01121 | Conreu d'hortalisses |
Code | Description |
---|---|
01121 | Cultivo de hortalizas |