Saltar al contenido principal
Organisme responsable
Àmbit d'aplicació
Referència normativa
Any d'entrada en vigor
Idioma
Institut d'Estadística de Catalunya
Catalunya
Ordre ECF/217/2004, de 15 de juny
2004
Català
01134 Conreu d'altres fruites, fruita seca, espècies i conreus per a begudes
TemaForma abreujada

Aquest codi no té forma abreujada.
TemaNota explicativa

Aquesta subclasse comprèn:
- El conreu de fruites: pomes, peres, albercocs, maduixes, baies, cireres, préssecs, plàtans, alvocats, papaies, etc.
- La producció de fruita seca comestible, inclosos els cocos.
- El conreu de plantes per a begudes i infusions com ara cafè, cacau, te, mate.
- El conreu d'espècies: alfàbrega, anís, coriandre, comí, canyella, clavell d'espècia, nou moscada, gingebre, etc.
- La recol·lecció de baies i fruita seca silvestre.
Aquesta subclasse no comprèn:
- El conreu de cacauets i fruits oleaginosos (vegeu 01.110).
- El conreu de melons i síndries (vegeu 01.121).
- El conreu de condiments (vegeu 01.121).
- La recol·lecció de bolets i tòfones silvestres (vegeu 01.121).
- La transformació de cacau (vegeu 15.841).
- La transformació de cafè i fulles de te (vegeu 15.860).
TemaDescendents

Aquesta classificació no disposa de més nivells de desagregació.
TemaCorrespondències CCAE-93 REV.1 (ca)-CCAE-93 (ca)
Codi CCAE-93 (ca)Partició (*)Descripció
Tema01134--Conreu d'altres fruites, fruita seca, espècies i conreus per a begudes
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CCAE-93 REV.1 (ca)-CNAE-93 REV.1 (es)
Codi CNAE-93 REV.1 (es)Partició (*)Descripció
Tema01134--Cultivo de otras frutas, frutos secos, especias y cultivos para bebidas
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaAgregat CCAE-93 REV.1 (ca)

Aquest codi no té forma agregada.

Aquesta classificació disposa de formes agregades a altres nivells.