Saltar al contenido principal

Aquesta classe comprèn:

  • L'elaboració de vins.
  • L'elaboració de vins escumosos.
  • L'elaboració de vi a partir de most concentrat.

Aquesta classe comprèn també:

  • La mescla, la depuració i l'embotellament de vins.
  • L'elaboració de vi baix en alcohol o sense alcohol.

Aquesta classe no comprèn:

  • L'embotellament i l'etiquetatge com a part de la venda a l'engròs (vegeu 4634) i si es duu a terme per compte d'altri (vegeu 8292).

Descendentes

Esta rúbrica no tiene descendentes porque pertenece al nivel más detallado de la clasificación.

Propuesta de hashtag corto

Elaboració vins

Correspondencia con CCAE-93 REV.1 (ca)
Código Descripción Particiones
1593 Elaboració de vins
5134 Comerç a l'engròs de begudes 2
Correspondencia con CNAE-2009 (es)
Código Descripción
1102 Elaboración de vinos
Correspondencia con NACE-REV.2 (en)
Código Descripción
1102 Manufacture of wine from grape