Saltar al contenido principal

1620 — Gerents d'empreses de restauració sense assalariats

    Els gerents d'empreses de restauració sense assalariats planifiquen, dirigeixen i coordinen les activitats de l'empresa.

    Entre les seves tasques s'inclou:

    • Planificar i dirigir la política de l'empresa.
    • Elaborar els pressupostos.
    • Negociar amb els proveïdors, els clients i altres organitzacions.
    • Efectuar contractes amb altres empreses o amb treballadors autònoms per exercir les tasques pròpies de l'empresa.
    • Exercir tasques afins.

    Exemples d'ocupacions incloses en aquest grup primari:

    • Gerent de bar sense assalariats
    • Gerent de restaurant sense assalariats

    Ocupacions afins no incloses en aquest grup primari:

    • Director de departament d'operacions d'empreses de restauració (1125)

    Descendentes

    Esta rúbrica no tiene descendentes porque pertenece al nivel más detallado de la clasificación.

    Propuesta de hashtag corto

    Gerents empresa restauració sense assalariats

    Correspondencia con CIUOCOM-88 (ca)
    Código Descripción
    1315 Gerents d'empreses de restauració i hoteleria
    Correspondencia con CCO-2011 (ca)
    Código Descripción Particiones
    5000 Cambrers i cuiners propietaris 2