Aquesta subclasse comprèn:
- El sacrifici d'aus.
- La preparació de carn d'aus.
- La producció de carn fresca, refrigerada o congelada d'aus en porcions individuals.
Aquesta subclasse comprèn també:
- El sacrifici de conills i similars.
- La preparació de carn de conill i similars.
Aquesta subclasse no comprèn:
- L'envasament de carn d'aviram per compte propi per al comerç a l'engròs (vegeu 51.323).
- L'envasament de carn d'aviram per compte d'altri (vegeu 74.820).
- L'extracció de greixos comestibles d'aus (vegeu 15.110).
Descendentes
Esta rúbrica no tiene descendentes porque pertenece al nivel más detallado de la clasificación.
Código | Descripción | Particiones |
---|---|---|
4131 | Sacrifici i especejament de bestiar en general | 2 |
Código | Descripción | Particiones |
---|---|---|
1*4131 | Sacrifici i especejament de bestiar en general | 2 |
Código | Descripción |
---|---|
15121 | Sacrifici d'aviram i conills |
15122 | Especejament d'aviram i conills |