4132 — Conserves i preparació de carn de tota mena
Preparació de carns seques, salades, en salmorra i fumades d'animals terrestres; fabricació d'embutits, carn freda i altres conserves similars; deshidratació, congelació i liofilització de carns; conserva de carns mitjançant envasatge hermètic i esterilització (inclosos els plats preparats el component bàsic dels quals sigui un producte carni) i fabricació d'extractes, sucs, gelatines, pastes, farines i altres preparats basats en productes carnis.
No s'hi inclou les carnisseries-xarcuteries l'activitat principal de les quals consisteixi en la venda al detall de productes carnis (641.3), encara que tinguin l'activitat secundària de transformació de carns.
Descendentes
Esta rúbrica no tiene descendentes porque pertenece al nivel más detallado de la clasificación.
Código | Descripción |
---|---|
15130 | Fabricació de productes carnis |
Código | Descripción |
---|---|
4122 | Transformació de la carn, elaboració de conserves (llevat de volateria) |
4123 | Matança, preparació i conservació de volateria |
Código | Descripción | Particiones |
---|---|---|
201 | Sacrifici de bestiar, preparació i conservació de carn | 3 |