7707 — Treballadors de l'elaboració del vi
Els treballadors de l'elaboració del vi realitzen les operacions d'elaboració, criança i envasament de vins, aiguardents, licors i altres productes derivats, en les condicions establertes en els manuals de procediment i qualitat, manejant la maquinària i els equips corresponents i efectuant el seu manteniment de primer nivell.
Entre les seves tasques s'inclou:
- Preparar i controlar les matèries primeres per iniciar el procés d'elaboració, seguint les pautes establertes en el manual de procediment i en les instruccions de treball.
- Obtenir els mosts en les condicions i amb les característiques de qualitat i higiene requerides per a la seva posterior fermentació, assegurant els nivells de producció.
- Controlar que les fermentacions dels mosts transcorrin d'acord amb els requeriments de cada elaboració, establerts en els manuals de procediment i les instruccions de treball.
- Aplicar els tractaments físics i químics establerts en els manuals de procediment per estabilitzar i conservar els productes, garantint-ne la qualitat i higiene.
- Efectuar l'acabat i la criança dels vins per aconseguir les característiques singulars i comercials del producte, garantint-ne la qualitat i higiene.
Exemples d'ocupacions incloses en aquest grup primari:
- Cellerers vinícoles
- Operaris en l'elaboració de vins
Descendentes
Esta rúbrica no tiene descendentes porque pertenece al nivel más detallado de la clasificación.
Propuesta de hashtag corto
Treballadors elaboració vi
Código | Descripción | Particiones |
---|---|---|
7804 | Treballadors de la conservació de fruites i verdures | 3 |
Código | Descripción | Particiones |
---|---|---|
7514 | Operaris de la conservació de fruites, llegums, verdures i afins | 3 |
Código | Descripción |
---|---|
7707 | Trabajadores de la elaboración del vino |
Código | Descripción | Particiones |
---|---|---|
7514 | Fruit, vegetable and related preservers | 3 |