Saltar al contenido principal
Organisme responsable
Àmbit d'aplicació
Referència normativa
Any d'entrada en vigor
Idioma
Institut d'Estadística de Catalunya
Catalunya
--
1974
Català
4253 Elaboració d'altres vins especials
TemaForma abreujada

Aquest codi no té forma abreujada.
TemaNota explicativa

Elaboració de vins especials com ara vins enverats i xacolís, vi dolç natural, vins nobles, vins generosos, vins licorosos generosos, vins licorosos, vins aromatitzats, vermuts i altres aperitius a base de vi; també l'embotellament que es realitza conjuntament amb l'obtenció.
No s'hi inclou l'embotellament quan és independent de l'obtenció (611.5).
TemaDescendents

Aquesta classificació no disposa de més nivells de desagregació.
TemaCorrespondències CNAE-74 (ca)-CCAE-93 (ca)
Codi CCAE-93 (ca)Partició (*)Descripció
Tema15932P3Elaboració i criança de vins
Tema15950--Elaboració d'altres begudes no destil·lades, procedents de fermentació
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CNAE-74 (ca)-NACE-70 (ca)
Codi NACE-70 (ca)Partició (*)Descripció
Tema4253--Fabricació d'altres vins especials (aperitius a base de vi, vins medicinals, etc.)
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CNAE-74 (ca)-CNAE-52 (ca)
Codi CNAE-52 (ca)Partició (*)Descripció
Tema212P5Indústries vinícoles i sidreries
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaAgregat CNAE-74 (ca)

Aquest codi no té forma agregada.

Aquesta classificació disposa de formes agregades a altres nivells.