Saltar al contenido principal
Organisme responsable
Àmbit d'aplicació
Referència normativa
Any d'entrada en vigor
Idioma
Institut d'Estadística de Catalunya
Catalunya
Decret 97/1995 de 21 de febrer
1995
Català
15120 Sacrifici i conservació de volateria
TemaForma abreujada

Aquest codi no té forma abreujada.
TemaNota explicativa

Aquesta subclasse comprèn:
-El sacrifici d'aus.
-La preparació de carn d'aus.
-La producció de carn fresca, refrigerada o congelada d'aus en porcions individuals.
Aquesta subclasse comprèn també:
-El sacrifici de conills i similars.
-La preparació de carn de conill i similars.
Aquesta subclasse no comprèn:
-L'envasament de carn d'aviram per compte propi per al comerç a l'engròs (vegeu 51.323).
-L'envasament de carn d'aviram per compte d'altri (vegeu 74.820).
-L'extracció de greixos comestibles d'aus (vegeu 15.110).
TemaDescendents

Aquesta classificació no disposa de més nivells de desagregació.
TemaCorrespondències CCAE-93 (ca)-CNAE-74 (ca)
Codi CNAE-74 (ca)Partició (*)Descripció
Tema4131P2Sacrifici i especejament de bestiar en general
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CCAE-93 (ca)-IAE (ca)
Codi IAE (ca)Partició (*)Descripció
Tema1*4131P2Sacrifici i especejament de bestiar en general
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CCAE-93 (ca)-CCAE-93 REV.1 (ca)
Codi CCAE-93 REV.1 (ca)Partició (*)Descripció
Tema15121--Sacrifici d'aviram i conills
Tema15122--Especejament d'aviram i conills
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaAgregat CCAE-93 (ca)

Aquest codi no té forma agregada.

Aquesta classificació disposa de formes agregades a altres nivells.