Saltar al contenido principal
Organisme responsable
Àmbit d'aplicació
Referència normativa
Any d'entrada en vigor
Idioma
Institut d'Estadística de Catalunya
Catalunya
Decret 137/2008, de 8 de juliol
2009
Català
1071 Fabricació de pa i de productes de fleca i pastisseria frescos
TemaForma abreujada
CodiDescripció
1071Fabricació productes fleca i pastisseria frescos
TemaNota explicativa

Aquesta classe comprèn:
- La fabricació de productes de fleca i pastisseria frescos: pans, panets, pastes, coques, pastissos, creps de blat de moro i similars.

Aquesta classe no comprèn:
- La fabricació de productes de fleca secs (vegeu 1072).
- La fabricació de pastes alimentàries (vegeu 1073).
- L'escalfament de productes de fleca per al consum immediat (vegeu 56).

TemaDescendents

Aquesta classificació no disposa de més nivells de desagregació.
TemaCorrespondències CCAE-2009 (ca)-CCAE-93 REV.1 (ca)
Codi CCAE-93 REV.1 (ca)Partició (*)Descripció
Tema1581P2Fabricació de pa i de productes de fleca i pastisseria frescos
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CCAE-2009 (ca)-CNAE-2009 (es)
Codi CNAE-2009 (es)Partició (*)Descripció
Tema1071--Fabricación de pan y de productos frescos de panadería y pastelería
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CCAE-2009 (ca)-NACE-REV.2 (en)
Codi NACE-REV.2 (en)Partició (*)Descripció
Tema1071--Manufacture of bread; manufacture of fresh pastry goods and cakes
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaAgregat CCAE-2009 (ca)

Aquest codi no té forma agregada.

Aquesta classificació disposa de formes agregades a altres nivells.