Saltar al contenido principal
Organisme responsable
Àmbit d'aplicació
Referència normativa
Any d'entrada en vigor
Idioma
Institut d'Estadística de Catalunya
Catalunya
Decret 137/2008, de 8 de juliol
2009
Català
1073 Fabricació de pastes alimentàries, cuscús i productes similars
TemaForma abreujada
CodiDescripció
1073Fabricació pastes alimentàries, cuscús i similars
TemaNota explicativa

Aquesta classe comprèn:
- La fabricació de pastes alimentàries cuites o sense coure, farcides o sense farcir.
- La fabricació de cuscús.
- La fabricació de pastes alimentàries enllaunades o congelades.

Aquesta classe no comprèn:
- La fabricació de sopes que contenen pasta (vegeu 1089).
- La fabricació de plats preparats de cuscús (vegeu 1085).

TemaDescendents

Aquesta classificació no disposa de més nivells de desagregació.
TemaCorrespondències CCAE-2009 (ca)-CCAE-93 REV.1 (ca)
Codi CCAE-93 REV.1 (ca)Partició (*)Descripció
Tema1585--Fabricació de pastes alimentàries
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CCAE-2009 (ca)-CNAE-2009 (es)
Codi CNAE-2009 (es)Partició (*)Descripció
Tema1073--Fabricación de pastas alimenticias, cuscús y productos similares
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CCAE-2009 (ca)-NACE-REV.2 (en)
Codi NACE-REV.2 (en)Partició (*)Descripció
Tema1073--Manufacture of macaroni, noodles, couscous and similar farinaceous products
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaAgregat CCAE-2009 (ca)

Aquest codi no té forma agregada.

Aquesta classificació disposa de formes agregades a altres nivells.