1103 — Elaboració de sidra i altres begudes fermentades a partir de fruites
Aquesta classe comprèn:
- L'elaboració de begudes alcohòliques fermentades, però no destil·lades, com ara el sake, la sidra, la sidra de peres i altres vins de fruites.
Aquesta classe comprèn també:
- L'elaboració d'aiguamel i begudes mesclades amb begudes fermentades a partir de fruites.
Aquesta classe no comprèn:
- L'embotellament i l'etiquetatge com a part de la venda a l'engròs (vegeu 4634) i si es duu a terme per compte d'altri (vegeu 8292).
Descendentes
Esta rúbrica no tiene descendentes porque pertenece al nivel más detallado de la clasificación.
Propuesta de hashtag corto
Elaboració sidra i begudes fermentades de fruites
Código | Descripción |
---|---|
1594 | Elaboració de sidra i altres begudes fermentades a partir de fruites |
Código | Descripción |
---|---|
1103 | Elaboración de sidra y otras bebidas fermentadas a partir de frutas |
Código | Descripción |
---|---|
1103 | Manufacture of cider and other fruit wines |