Saltar al contenido principal
Organisme responsable
Àmbit d'aplicació
Referència normativa
Any d'entrada en vigor
Idioma
Instituto Nacional de Estadística
Espanya
Real Decreto 475/2007 de 13 de abril
2009
Espanyol
107 Fabricación de productos de panadería y pastas alimenticias
TemaForma abreujada

Aquest codi no té forma abreujada.
TemaNota explicativa

Aquest codi no té nota explicativa.
TemaDescendents
CodiDescripció
Tema1071Fabricación de pan y de productos frescos de panadería y pastelería
Tema1072Fabricación de galletas y productos de panadería y pastelería de larga duración
Tema1073Fabricación de pastas alimenticias, cuscús y productos similares
TemaCorrespondències CNAE-2009 (es)-CCAE-2009 (ca)
Codi CCAE-2009 (ca)Partició (*)Descripció
Tema107--Fabricació de productes de fleca i de pastes alimentàries
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaAgregat CNAE-2009 (es)

Aquest codi no té forma agregada.

Aquesta classificació disposa de formes agregades a altres nivells.