PRODCOM-EIP 2016 (ca) Classificació de l'Enquesta Industrial de Productes 

Organisme responsable
Àmbit d'aplicació
Referència normativa
Any d'entrada en vigor
Idioma
Instituto Nacional de Estadística
Espanya
--
2016
Català
1089 Productes alimentaris ncaa
TemaForma abreujada

Aquest codi no té forma abreujada.
TemaNota explicativa

Aquest codi no té nota explicativa.
TemaDescendents
CodiDescripció
Tema108911Sopes, brous i productes per elaborar-los (en pols, líquids, pastilles, daus)
Tema108912Ous i productes a base d'ou; albúmina d'ou
Tema108913Llevats (actius o inactius); altres microorganismes unicel·lulars morts; llevats artificials (en pols per enfornar)
Tema108914Extrets i sucs de carn, de peix i d'invertebrats aquàtics
Tema108916Aliments peribles (inclosos pizza fresca i entrepans)
Tema108917Suplements alimentaris (productes per al consum humà destinats a proporcionar nutrients)
Tema108919Altres productes alimentaris ncaa
TemaCorrespondències PRODCOM-EIP 2016 (ca)-PRODCOM-EIP 2015 (ca)
Codi PRODCOM-EIP 2015 (ca)Partició (*)Descripció
Tema1089--Productes alimentaris ncaa
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències PRODCOM-EIP 2016 (ca)-PRODCOM-EIP 2017 (ca)
Codi PRODCOM-EIP 2017 (ca)Partició (*)Descripció
Tema1089--Productes alimentaris ncaa
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaAgregat

Aquesta classificació no disposa de formes agregades.

Usted está aquí: