Saltar al contenido principal

15334 — Fabricació de conserves de fruites

    Aquesta subclasse comprèn:

    • La conservació de fruites: congelació, assecatge, enllaunament, etc.
    • La fabricació de productes alimentaris a base de fruites.
    • La fabricació de melmelades i gelees de fruites.
    • La preparació de fruita seca; torrefacció, etc.

    Aquesta subclasse no comprèn:

    • La conservació de fruites i fruita seca en sucre (setinatge, gebratge, etc.) (vegeu 15.842).
    • La fabricació de sucs de fruites (vegeu 15.32).
    • La fabricació de begudes refrescants a base de fruites (vegeu 15.982).

    Descendentes

    Esta rúbrica no tiene descendentes porque pertenece al nivel más detallado de la clasificación.

    Correspondencia con CNAE-74 (ca)
    Código Descripción Particiones
    4150 Fabricació de sucs i conserves vegetals 7
    Correspondencia con IAE-96 (ca)
    Código Descripción Particiones
    1*4151 Conserves vegetals 4
    Correspondencia con CCAE-93 REV.1 (ca)
    Código Descripción
    15334 Fabricació de conserves de fruites