Saltar al contenido principal

El processament d'aliments és l'estudi del processament i l'envasament d'aliments i begudes, i els equips i procediments utilitzats en la producció i distribució d'aliments.

Aquest sector comprèn els programes i certificats següents:

  • Carnisseria
  • Ciència i tecnologia dels aliments
  • Conservació d'aliments
  • Cuinat de pastes
  • Destil·leria
  • Elaboració de cervesa
  • Elaboració industrial d'aliments
  • Enologia
  • Higiene i manipulació dels aliments
  • Indústria de processament d'aliments
  • Maduració i emmagatzemat de el vi
  • Manipulació d'aliments i higiene alimentària
  • Pastisseria
  • Preparació d'aliments
  • Processament d'aliments
  • Processament de begudes
  • Processament de carns
  • Processament de productes làctics
  • Processament de tabacs
  • Producció de formatge
  • Producció de vi
  • Producció industrial de pa i farina
  • Tecnologia i ciència dels aliments
  • Transformació industrial del peix

Aquest sector no comprèn els programes i certificats següents:

  • Restaurants i restauració (vegeu el sector 1013)
  • Ciència de la nutrició (vegeu el sector 051)

Descendentes

Esta rúbrica no tiene descendentes porque pertenece al nivel más detallado de la clasificación.