0163 — Activitats de preparació posterior a la collita
Aquesta classe comprèn:
- La preparació de les collites per als mercats primaris (la neteja, la poda, la classificació, la desinfecció, l'assecatge, l'encerament i l'abrillantatge).
- El desmotatge del cotó.
- La preparació de les fulles del tabac (per exemple, l'assecatge).
- La preparació dels grans de cacau (per exemple, la pelada).
- L'encerament de la fruita.
- L'assecatge al sol de fruites i verdures.
- L'assecatge al sol del tabac (febrer 2017).
- L'assecatge al sol d’herbes i espècies (febrer 2017).
Aquesta classe no comprèn:
- La preparació dels productes agraris per part de l'agricultor (vegeu 011, 012 i 013).
- Les activitats posteriors a la collita amb l'objectiu de millorar la qualitat de la reproducció de les llavors (vegeu 0164).
- Les activitats de desnervar i assecar el tabac (vegeu 1200).
- Les activitats tècniques de mercat efectuades per intermediaris a comissió i per associacions cooperatives (vegeu 46).
- El comerç a l'engròs de matèries primeres agràries (vegeu 462).
Descendentes
Esta rúbrica no tiene descendentes porque pertenece al nivel más detallado de la clasificación.
Propuesta de hashtag corto
Activitats preparació posterior a la collita
Código | Descripción | Particiones |
---|---|---|
0141 | Activitats dels serveis relacionats amb l'agricultura i el manteniment de jardins | 4 |
Código | Descripción |
---|---|
0163 | Actividades de preparación posterior a la cosecha |
Código | Descripción |
---|---|
0163 | Post-harvest crop activities |