1054 — Preparació de llet i altres productes lactis
Aquesta classe comprèn:
- La producció de llet líquida fresca, pasteuritzada, esterilitzada, homogeneïtzada o tractada a altes temperatures.
- La producció de begudes a base de llet.
- La producció de nata a partir de llet líquida fresca, pasteuritzada, esterilitzada i homogeneïtzada.
- L'elaboració de llet en pols o concentrada, ensucrada o no.
- La producció de llet o nata en forma sòlida.
- La producció de mantega.
- La producció de iogurts i similars.
- La producció de lactosèrum.
- La producció de caseïna i lactosa.
Aquesta classe no comprèn:
- La producció de llet crua de vaca (vegeu 0141).
- La producció de llet crua d'ovella, cabra, euga, burra, camella i similars (vegeu 0143, 0144 i 0145).
- La producció de succedanis de la llet i el formatge no lactis (vegeu 1089).
Descendentes
Esta rúbrica no tiene descendentes porque pertenece al nivel más detallado de la clasificación.
Propuesta de hashtag corto
Preparació llet i altres productes lactis
Código | Descripción | Particiones |
---|---|---|
1551 | Fabricació de productes lactis | 2 |
1598 | Producció d'aigües minerals i de begudes analcohòliques | 3 |
Código | Descripción |
---|---|
1054 | Preparación de leche y otros productos lácteos |
Código | Descripción | Particiones |
---|---|---|
1051 | Operation of dairies and cheese making | 2 |