15511 — Preparació de llet, fabricació de mantega i altres productes lactis
Aquesta subclasse comprèn:
- La producció de llet líquida fresca, pasteuritzada, esterilitzada, homogeneïtzada o tractada a altes temperatures, etc.
- La producció de nata a partir de llet.
- L'elaboració de llet en pols o concentrada, ensucrada o sense.
- La producció de mantega.
- La producció de caseïna i lactosa.
- La producció de iogurts i similars.
Aquesta subclasse no comprèn:
- La producció de llet de vaca en l'explotació ramadera (vegeu 01.210).
- L'elaboració de begudes a base de llet amb cacau o sense (vegeu 15.982).
Descendentes
Esta rúbrica no tiene descendentes porque pertenece al nivel más detallado de la clasificación.
Código | Descripción | Particiones |
---|---|---|
4141 | Preparació de llet | |
4142 | Preparació de llet en conserva | |
4143 | Preparació de formatge i mantega | 2 |
Código | Descripción | Particiones |
---|---|---|
1*4141 | Preparació de llet | 1 |
1*4142 | Preparació de llet en conserva | 1 |
1*4143 | Fabricació de formatge i mantega | 2 |
Código | Descripción |
---|---|
15511 | Preparació de llet, fabricació de mantega i altres productes lactis |