15870 — Elaboració d'espècies, salses i condiments
Aquesta subclasse comprèn:
- L'elaboració d'espècies, salses i condiments:
- L'elaboració de maionesa.
- L'elaboració de salsa de tomàquet i altres salses líquides o en pols.
- L'elaboració de farina de mostassa i mostassa preparada.
- L'elaboració de vinagre vínic i no vínic.
Aquesta subclasse no comprèn:
- El conreu d'espècies (vegeu 01.134).
- L'elaboració de sal prima ( vegeu 14.40).
Descendentes
Esta rúbrica no tiene descendentes porque pertenece al nivel más detallado de la clasificación.
Código | Descripción | Particiones |
---|---|---|
4232 | Elaboració de sopes preparades, extrets i condiments | 4 |
4259 | Altres indústries vinícoles NCAA | 3 |
4260 | Sidreries | 2 |
Código | Descripción | Particiones |
---|---|---|
1*4232 | Elaboració de sopes preparades, extrets i condiments | 2 |
1*4259 | Altres indústries vinícoles NCAA | 1 |
Código | Descripción |
---|---|
15871 | Elaboració de vinagres, salses i condiments mixtos |
15872 | Elaboració d'espècies |